AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ayı yavrusu görmek

Kahve falında siyah ayı yavrusu görmek

Kahve falında siyah ayı yavrusu görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ayı yavrusu gördüyseniz:

  • Ya da çok mantıklı görünmeyen beklentileriniz söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah ayı yavrusu görmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, duaların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında yavru beyaz ayı görmek işlerin rast gideceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı yavrusu beslemek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ayı yavrusu sevmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük ayı yavrusu görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayı ve ayı yavrusu görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yavru kutup ayısı görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına yorulur.

Kahve falında ayı ve yavrusu görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir