AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı insan görmek

Kahve falında ayı insan görmek

Kahve falında ayı insan görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, sağlığının da yerine geleceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayı insan gördüyseniz:

  • Belli iş, plan, düzenleme, anlaşma veya ilişkilerden tam olarak ne istediğinizi belirlemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında ayı insan görmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, şansının da açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayı kılığında insan görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına delalet eder.

Kahve falında insan kılığında ayı görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine yorulur.

Kahve falında büyük siyah ayı görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kolay yollardan kazanacağına inanılır.

Kahve falında yavru ayı öldürmek düşmanların çok üzüleceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya rivayet etmektedir.

Kahve falında ayılar görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayı yavruları görmek yüzünün hep güleceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında iki ayı görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir