AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının güldüğünü görmek

Kahve falında başkasının güldüğünü görmek

Kahve falında başkasının güldüğünü görmek daha kötü günler yaşayacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının güldüğünü gördüyseniz:

  • Aslında ilginizi çekmemesine ya da istememenize rağmen, bazı koşulları kabul edebilir, bazı girişimlerde bulunabilir, bazı konularda gönüllü hizmet verebilir ya da karşınızdaki kişileri kıramayabilirsiniz.

Kahve falında yüze gülmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, işinde itibar edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok gülmek eğlenmek masrafların altında kalacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında önce gülmek sonra ağlamak yolunun açık olacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin güldüğünü görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine delalettir.

Kahve falında gülmek sevinmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birinin gülmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine yorulur.

Kahve falında gözünden yaş gelene kadar gülmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında gülden taç takmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir