AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkalarının dişlerini görmek

Kahve falında başkalarının dişlerini görmek

Kahve falında başkalarının dişlerini görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkalarının dişlerini gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya iş birliği hayatınızda fark yaratabilir.

Kahve falında başka birinin dişlerinin döküldüğünü görmek borçların kısa sürede kapanacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkalarının dişlerini görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin dişlerini görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin diş çektirdiğini görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine yorulur.

Kahve falında başka bir işe girmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin başka birini bıçakladığını görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında başka şehirde yaşadığını görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında başka birisinden altın almak kafasının rahatlayacağına, fal sahibinin muradına ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir