AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir işe girmek

Kahve falında başka bir işe girmek

Kahve falında başka bir işe girmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, kalp kırmayacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine inanılır.

Kahve falında başka bir işe girmek gördüyseniz:

  • Maddi açıda bazı endişeleriniz olabilir, sözel anlaşmalar yaparken dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında başka işe girmek kendini her konuda geliştireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir işe girmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında işten ayrılıp başka işe girmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, başarılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında istediği işe girmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet işine girmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine delalettir.

Kahve falında belediyeye işe girmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında iş için sınava girmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında işi girmek istenmeyen olayların olacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir