AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin dişlerini görmek

Kahve falında başka birinin dişlerini görmek

Kahve falında başka birinin dişlerini görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, eşyaların yenileneceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin dişlerini gördüyseniz:

  • Maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında başka birinin dişlerinin döküldüğünü görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin diş çektirdiğini görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkalarının dişlerini görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin dişlerini görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına delalettir.

Kahve falında eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini başkalarıyla görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin istifra ettiğini görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine tabir olunur.

Kahve falında başka bir eve taşınmak kendine olan güvenini yitireceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir