AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkalarına ekmek vermek

Kahve falında başkalarına ekmek vermek

Kahve falında başkalarına ekmek vermek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, yollarını ayıracağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işarettir.

Kahve falında başkalarına ekmek vermek gördüyseniz:

  • Hantal, yararsız veya verimsiz yol, yöntem veya işleri geride bırakıp, daha yenilikçi, keşif özelliği taşıyan, mükemmel veya zeki methodlar kullanabilirsiniz.

Kahve falında başka birinden ekmek almak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başkalarına ekmek vermek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka erkekten hoşlanmak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  inanılır.

Kahve falında başka biriyle dans etmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başka bir bebek emzirmek rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında sevgilini başka bir kızla görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evini başka yere taşımak aksi takdirde çaresiz kalacağına, eğitimlerinin iyi olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini başka kadın görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir