AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinden ekmek almak

Kahve falında başka birinden ekmek almak

Kahve falında başka birinden ekmek almak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, maddi zararlara uğrayacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, zenginliğini kaybedeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında başka birinden ekmek almak gördüyseniz:

  • Yardım ya da teklifleri geri çevirmemenizde fayda var.

Kahve falında başka birinden ekmek almak bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkalarına ekmek vermek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında başka birine ağda yapmak patlama noktasına geleceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına alamet eder.

Kahve falında başka biriyle evli olmak çok zor durumlara düşeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine işaret eder.

Kahve falında başka bir kıtaya gitmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir kadınla yatmak keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birini gelin olarak görmek yaşama sevincine kavuşacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında başka bir şehre taşındığını görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir