AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir bebek emzirmek

Kahve falında başka bir bebek emzirmek

Kahve falında başka bir bebek emzirmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Aslen bazı planları olabilir.

Kahve falında başka bebek emzirmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir kadının bebek emzirdiğini görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, o kimselerden menfaat göreceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin bebeğini emzirmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin bebeğini emzirdiğini görmek belalardan korunacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına delalettir.

Kahve falında başka bir bebeği emzirmek hoşgörülü biri olunacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin bebek emzirdiğini görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında başka bir bebek emzirmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına işarettir.

Kahve falında başka bebeği emzirmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir