AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka biriyle dans etmek

Kahve falında başka biriyle dans etmek

Kahve falında başka biriyle dans etmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kafasının rahat olacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka biriyle dans etmek gördüyseniz:

  • Aslında sizin için faydalı konularda ya da işlerde, kendi kendinizi engelleyecek bahaneler üretiyor olabilirsiniz.

Kahve falında başka biriyle dans etmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında bir kadınla dans etmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bir erkekle dans etmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisiyle dans ettiğini görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle dans etmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü biriyle dans etmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dans görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisiyle dans etmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir