AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka erkekten hoşlanmak

Kahve falında başka erkekten hoşlanmak

Kahve falında başka erkekten hoşlanmak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında başka erkekten hoşlanmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında başka bir erkekten hoşlanmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kısmetinin kendinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkeği başka kızla görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka erkekten hoşlanmak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinden hoşlanmak dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığın erkek tarafından öpülmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, talihin yüze güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığı erkeği öpmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığı erkeği görmek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, eğlenceli günler geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir