AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka sevgili görmek

Kahve falında başka sevgili görmek

Kahve falında başka sevgili görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka sevgili gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde verilen sözleri tutmak zorlaşabilir veya uzlaşmak zor olabilir.

Kahve falında sevgilini başka bir kadınla görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, adaletin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi başka bir erkekle görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinden başka biriyle evlenmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini başka biriyle evlenirken görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında başka birini sevgili olarak görmek işlerin düzene gireceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinizi başka kadınla görmek sermayesini kaybedeceğine, hayırlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin başka biriyle görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir