AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi başka bir erkekle görmek

Kahve falında sevgiliyi başka bir erkekle görmek

Kahve falında sevgiliyi başka bir erkekle görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi başka bir erkekle gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine dayalı madd manevi alışverişler yapılabilir.

Kahve falında sevgilisini başka erkekle görmek komşularla ters düşüleceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisini başka bir erkekle görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi başka bir erkekle görmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi başka erkekle görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilini başka bir erkekle görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi başka biriyle öpüşürken görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisiyle başka birini görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, verimliliğinin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir