AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka şehir görmek

Kahve falında başka şehir görmek

Kahve falında başka şehir görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine inanılır.

Kahve falında başka şehir gördüyseniz:

  • Bazı konular düşünüldüğü ya da üzerinde anlaşıldığı gibi ilerlemeyebilir.

Kahve falında başka şehirde ev görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka şehirde bulunmak konforunun yerinde olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında başka şehirde gezmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, yeni iş kapılarının açılacağına işarettir.

Kahve falında başka şehirde olmak kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir şehire taşınmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir şehire girmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında başka bir şehire gideceğini görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka şehirden ev almak herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir