AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka okulda okumak

Kahve falında başka okulda okumak

Kahve falında başka okulda okumak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına inanılır.

Kahve falında başka okulda okumak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar duygularınızı sakladığınız sürece lehinize gelişebilir.

Kahve falında başka okulda okumak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında başka bir okula gitmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı delalet eder.

Kahve falında başka bir okula gittiğini görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka okula gitmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında okulda ezan okumak karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında polis okulunda okumak sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında okuduğu okulu görmek işleri yoluna sokacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askeri okulda okumak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir