AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka okula gitmek

Kahve falında başka okula gitmek

Kahve falında başka okula gitmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, verimli işlere gireceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka okula gitmek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı canlı tutmanız yeni bağlantılar kurmanıza yardım edebilir.

Kahve falında başka bir okula gitmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, sadece kendisini düşüneceğine delalet eder.

Kahve falında başka okula gitmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka okulda okumak kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir okula gittiğini görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında orta okula gitmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, rahatlık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli okula gitmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında akşam okula gitmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında okul gezisine gitmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir