AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis okulunda okumak

Kahve falında polis okulunda okumak

Kahve falında polis okulunda okumak sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, onlara doyasıya sarılacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis okulunda okumak gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız herşey birden bire ters dönebilir.

Kahve falında polis okulunda okumak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında polis okulu öğrencisi görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine işaret eder.

Kahve falında polis okulunu kazandığını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına alamet eder.

Kahve falında polis okulunu kazanmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kendini polis okulunda görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında polis okulu kazanmak maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına işarettir.

Kahve falında polis okuluna gitmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polis okulu görmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir