AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir okula gitmek

Kahve falında başka bir okula gitmek

Kahve falında başka bir okula gitmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, ufkunun açılacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir okula gitmek gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir yapı izliyorsunuz.

Kahve falında başka okula gitmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine tabir olunur.

Kahve falında başka bir okula gitmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına inanılır.

Kahve falında başka bir okula gittiğini görmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka okulda okumak işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terlikle okula gitmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına yorulur.

Kahve falında istediğin okula gitmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına delalettir.

Kahve falında tekrar okula gitmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına inanılır.

Kahve falında harp okuluna gitmek güzel bir hayat geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir