AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir okula gittiğini görmek

Kahve falında başka bir okula gittiğini görmek

Kahve falında başka bir okula gittiğini görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir okula gittiğini gördüyseniz:

  • Aşırı ısrarcı bir yapıdasınız.

Kahve falında başka bir okula gitmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başka okula gitmek maddi durumun düzeltileceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Kahve falında başka okulda okumak çaresiz hallere düşeceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir okula gittiğini görmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında okul müdürünü görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okul eğlencesi görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında okulda yazı yazmak fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul bitirmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir