AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri okulda okumak

Kahve falında askeri okulda okumak

Kahve falında askeri okulda okumak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, çok iyi işler ortaya konacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında askeri okulda okumak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu ilerleyecek.

Kahve falında askeri okulda okuduğunu görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askeri okulda okumak güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına delalettir.

Kahve falında askeri okulu görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, işinde profesyonel kimse olacağına inanılır.

Kahve falında askeri okulu kazanmak işlerinde verimsiz hale geleceğine, yeniden bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askeri okula gitmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, işlerinin iyi gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askeri okula girmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, karalar bağlayacağına işaret eder.

Kahve falında askeri okul kazanmak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine delalettir.

Kahve falında askeri okul görmek sorunların bir bir çözüleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir