AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli okula gitmek

Kahve falında sürekli okula gitmek

Kahve falında sürekli okula gitmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, ekmeğin kesileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına işarettir.

Kahve falında sürekli okula gitmek gördüyseniz:

  • Getirisi olacak anlaşmalar, satışlar veya istediğiniz bir malın alımı gerçekleşebilir.

Kahve falında sürekli okula gitmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında sürekli okul görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli kendini okulda görmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında sürekli eski okulunu görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli tuvalete gitmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli aynı yere gitmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli askere gitmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında istediğin okula gitmek birbirlerine her konuda destek olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir