AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir erkekle yatmak

Kahve falında başka bir erkekle yatmak

Kahve falında başka bir erkekle yatmak geniş bir ev satın alacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında başka bir erkekle yatmak gördüyseniz:

  • Sizden bazı bilgileri saklayan kişiler olabilir.

Kahve falında başka erkekle yatmak aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında başka bir erkekle yatmak parasının ve malının eksik kalmayacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında başka bir adamla yatmak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka adamla yatmak böylelikle yüzünün güleceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında başka bir kadınla yatmak tövbelerinin kabul olacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına alamet eder.

Kahve falında başka bir yatakta yatmak elindeki malların gideceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında başka bir evde yatmak bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında başka biriyle yatmak sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir