AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir kadınla yatmak

Kahve falında başka bir kadınla yatmak

Kahve falında başka bir kadınla yatmak insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir kadınla yatmak gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeniz veya iletişim ağınızı kullanmanız durumunda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında başka kadınla yatmak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir kadınla yatmak kazancın ikiye katlanacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında başka adamla yatmak kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına işarettir.

Kahve falında başka bir adamla yatmak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında başka bir yatakta yatmak karamsar olacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir yerde yatmak fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında başka evde yatmak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir erkekle yatmak Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir