AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka kadınla öpüşmek

Kahve falında başka kadınla öpüşmek

Kahve falında başka kadınla öpüşmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka kadınla öpüşmek gördüyseniz:

  • Zevkli seyahatler veya yolculuklar özel yaşamınız üzerinde olumlu etki yapabilir.

Kahve falında eşini bir başka kadınla görmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini başka kadın görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında başka bir kadınla yatmak kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine alamet eder.

Kahve falında başka kadınla birlikte olmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisini başka bir kadınla görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin başka kadınla evlendiğini görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir