AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka kadınla birlikte olmak

Kahve falında başka kadınla birlikte olmak

Kahve falında başka kadınla birlikte olmak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına işarettir.

Kahve falında başka kadınla birlikte olmak gördüyseniz:

  • Size bazı konularda baskı yapılabilir.

Kahve falında başka bir kadınla birlikte olmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında başka kadınla birlikte olmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, işbirliği içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında başka biriyle birlikte olmak kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birisiyle birlikte olmak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında evli bir kadınla birlikte olmak etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kadınla birlikte olmak herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın kadına birlikte olmak ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadınla birlikte olmak kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir