AnaSayfa / Genel / Kahve falında abisini ağlarken görmek

Kahve falında abisini ağlarken görmek

Kahve falında abisini ağlarken görmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında abisini ağlarken gördüyseniz:

  • İlişkilerde hassasiyetler artabilir.

Kahve falında abisini ağlarken görmek uzun süre işsizlik çekeceğine, huzurlu, mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisinin abisini görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin abisini görmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin abisini görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abisini ölmüş olarak görmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, sorumlu tutacağına delalettir.

Kahve falında abisi tarafından silahla vurulmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abisini öpmek önemli atılımlar yapacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında kocanın abisini görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir