AnaSayfa / Genel / Kahve falında abisini öpmek

Kahve falında abisini öpmek

Kahve falında abisini öpmek malından ve parasından kaybedeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında abisini öpmek gördüyseniz:

  • Sizi baskı altında tutan veya öyle hissettiren kişiler olabilir.

Kahve falında abisini öpmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine işaret eder.

Kahve falında abisi tarafından öldürülmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, eşit davranılacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisinin abisini görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, zor durumda kalacağına delalettir.

Kahve falında abisini ölmüş olarak görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına yorulur.

Kahve falında öz abisini görmek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin abisini görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın abisini görmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abisin öldüğünü görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir