AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin abisini görmek

Kahve falında sevgilisinin abisini görmek

Kahve falında sevgilisinin abisini görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, zor durumların sona ereceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisinin abisini gördüyseniz:

  • Mizahi yeteneklerinize ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin abisini görmek kime danışacağını bilemez olacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin abisini görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin abisini görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisinin abisini görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin abisini görmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, ekmek kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük abisini görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine delalettir.

Kahve falında abisini evlendiğini görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında eski eşinin abisini görmek sorunların günden güne daha da artacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir