AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın abisini görmek

Kahve falında kocanın abisini görmek

Kahve falında kocanın abisini görmek kararlar alacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, kötü gidişe dur denileceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kocanın abisini gördüyseniz:

  • Gerçekleri çarpıtmamakta fayda var.

Kahve falında kocanın abisini görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında abisini asker görmek bereketli işler yapılacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisinin abisini görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin abisini görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya yorulmaktadır.

Kahve falında abisini öldürmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına işaret eder.

Kahve falında abisini ölmüş olarak görmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında üvey abisini görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında askerdeki abisini görmek kavgaların biteceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir