AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin abisini görmek

Kahve falında sevdiğinin abisini görmek

Kahve falında sevdiğinin abisini görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin abisini gördüyseniz:

  • İstediğiniz insana tam olarak sahip olmanız mümkündür.

Kahve falında sevdiğinin abisini görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızın abisini görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin abisini görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında abisini öpmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abisi olduğunu görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin abisini görmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin abisini görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, haram mal yiyip içeceğine tabir olunur.

Kahve falında abisini ölmüş olarak görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir