AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka kadınla aldatılmak

Kahve falında başka kadınla aldatılmak

Kahve falında başka kadınla aldatılmak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına inanılır.

Kahve falında başka kadınla aldatılmak gördüyseniz:

  • Gerçekten doğru noktalara değiniyorsunuz.

Kahve falında kocasının başka kadınla aldattığını görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başka kadınla aldatılmak kısa bir kırgınlık yaşanacağına, strese gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocanın başka kadınla aldattığını görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin ayakkabı aldığını görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin aldatıldığını görmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin kilo aldığını görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin duş aldığını görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin araba aldığını görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, her şeyin ters gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir