AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının başka bir kadını hamile görmek

Kahve falında bir kadının başka bir kadını hamile görmek

Kahve falında bir kadının başka bir kadını hamile görmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının başka bir kadını hamile gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi ilerlesin.

Kahve falında başka hamile kadın görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin hamile kadın görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında başka kadını hamile görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir hamile kadın görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir kadını hamile bırakmak sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında bir başka kadını hamile görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının başka bir kadını hamile görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir kadının hamile olduğunu görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir