AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir kadını hamile görmek

Kahve falında başka bir kadını hamile görmek

Kahve falında başka bir kadını hamile görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, üzerinde kafa yoracağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına işarettir.

Kahve falında başka bir kadını hamile gördüyseniz:

  • Masraflarını karşılayamayan iş, plan veya düzenlemelerde kesintiler yapılması gerekebilir.

Kahve falında başka bir kadını hamile bırakmak hep dinç ve genç kalacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında başka bir kadının hamile olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir başka kadını hamile görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin hamile kadın görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir kadını hamile görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında başka kadının hamile olduğunu görmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka kadını hamile görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında bir kadının başka bir kadını hamile görmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir