AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka hamile kadın görmek

Kahve falında başka hamile kadın görmek

Kahve falında başka hamile kadın görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında başka hamile kadın gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaşlarınızı ziyaret edebilirsiniz.

Kahve falında başka kadının hamile olduğunu görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir kadını hamile görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir kadını hamile bırakmak ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında başka bir hamile kadın görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin hamile kadın görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında bir başka kadını hamile görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında başka bir kadının hamile olduğunu görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, canla başla çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının başka bir kadını hamile görmek iyi konumlara geleceğine, maddi kriz yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir