AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir kadının hamile olduğunu görmek

Kahve falında başka bir kadının hamile olduğunu görmek

Kahve falında başka bir kadının hamile olduğunu görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine inanılır.

Kahve falında başka bir kadının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirerek kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında bir başka kadını hamile görmek tüm dileklerin tutacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadının başka bir kadını hamile görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir kadını hamile görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin hamile kadın görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir kadını hamile bırakmak kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına inanılır.

Kahve falında başka bir kadının hamile olduğunu görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir hamile kadın görmek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında başka hamile kadın görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir