AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka kadına aşık olmak

Kahve falında başka kadına aşık olmak

Kahve falında başka kadına aşık olmak kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, komşular tarafından kötülenileceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine delalet eder.

Kahve falında başka kadına aşık olmak gördüyseniz:

  • Üzerinizde baskı oluşturan ya da kısıtlanmış hissi veren konular olabilir.

Kahve falında başka bir kadına aşık olmak yaşamını kolaylaştıracağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında başka kadına aşık olmak zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalettir.

Kahve falında başka erkeğe aşık olmak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birisine aşık olmak anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birine aşık olmak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, rakiplerini alt edeceğine işarettir.

Kahve falında başka birine aşık olduğunu görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir erkeğe aşık olmak sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, zafer ve zenginlik getireceğine inanılır.

Kahve falında başka bir kıza aşık olmak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir