AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir kadına aşık olmak

Kahve falında başka bir kadına aşık olmak

Kahve falında başka bir kadına aşık olmak malının da eksilmeyeceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir kadına aşık olmak gördüyseniz:

  • Ufak bir takdir ya da teşekkür işareti bir ilişkinizde çok şeyi değiştirebilir.

Kahve falında başka kadına aşık olmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına yorulur.

Kahve falında başka bir kadına aşık olmak üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir erkeğe aşık olmak parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında başka bir adama aşık olmak kazançtan yana kara geçeceğine, maddi açıdan ferahlamaya alamet etmektedir.

Kahve falında başka erkeğe aşık olmak aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birisine aşık olmak isteklerini yerine geleceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir kıza aşık olmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birine aşık olmak dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir