AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birine aşık olduğunu görmek

Kahve falında başka birine aşık olduğunu görmek

Kahve falında başka birine aşık olduğunu görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında başka birine aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Genel olarak değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklara açıksınız.

Kahve falında başka bir erkeğe aşık olmak projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında başka birisine aşık olmak mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir kadına aşık olmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında başka kadına aşık olmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında başka birine aşık olduğunu görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir adama aşık olmak kurulu düzenin yıkılacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına işarettir.

Kahve falında başka birine aşık olmak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine delalettir.

Kahve falında başka bir kıza aşık olmak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir