AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir kıza aşık olmak

Kahve falında başka bir kıza aşık olmak

Kahve falında başka bir kıza aşık olmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, en doğru şekilde öğreneceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına işarettir.

Kahve falında başka bir kıza aşık olmak gördüyseniz:

  • Objektif olmanız olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında başka bir kıza aşık olmak sermayesini kaybedeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birisine aşık olmak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işarettir.

Kahve falında başka bir kadına aşık olmak mutsuz ve moralsiz olacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına alamet eder.

Kahve falında başka erkeğe aşık olmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka kadına aşık olmak çok iyi kazançlar elde edileceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başka bir erkeğe aşık olmak kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında başka bir adama aşık olmak çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, yanlış işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birine aşık olmak uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir