AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka yere tayin olmak

Kahve falında başka yere tayin olmak

Kahve falında başka yere tayin olmak aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka yere tayin olmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan planlı olmanız gerekiyor.

Kahve falında başka yere tayin olmak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine yorulur.

Kahve falında başka bir yere tayininin çıktığını görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında başka yere tayin olduğunu görmek sıkıntılarının biteceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına işarettir.

Kahve falında başka yere tayini çıkmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında başka bir yere tayin olmak yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sevinç ve sürura işarettir.

Kahve falında başka bir şehre tayini çıkmak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin tayininin çıktığını görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir şehire tayini çıkmak başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir