AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir kadını sakal görmek

Kahve falında başka bir kadını sakal görmek

Kahve falında başka bir kadını sakal görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir kadını sakal gördüyseniz:

  • Olaylara yaklaşımınızın elinizden geldiğince zarif olmasında fayda var.

Kahve falında başka bir kadını sakal görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birini sakal görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında başka birini sakallı görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin sakalını kesmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın sakal traşı olmak işlerinde bir aksama yaşayacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında kadını bıyıklı sakal görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, kişinin yasa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek sevilen bir kişi olunacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında kadının sakalını kesmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir