AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlarken gülmek

Kahve falında ağlarken gülmek

Kahve falında ağlarken gülmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlarken gülmek gördüyseniz:

  • Dürüstlük çok şey kazandırabilir.

Kahve falında ağlayarak gülmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında önce ağlayıp sonra gülmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında hem ağlayıp hem gülmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayıp gülmek zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir ağlayıp bir gülmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlarken gülmek sağlıklı bir ömür süreceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında ağlayıp sonra gülmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran okurken gülmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir