AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında başka birinin uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında başka birinin uçurumdan düştüğünü görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, zorlukları teker teker aşacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilere olayları toparlayan, özetleyen veya aydınlatan konuşmalar yaparak insanların sizden etkilenmesini sağlayabilir veya yararlı tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin uçurumdan düştüğünü görmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin uçurumdan atladığını görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında uçuruma düştüğünü görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının uçurumdan düştüğünü görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini uçurumdan düşerken kurtarmak hayatının kötüye doğru gideceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin birinin uçurumdan düştüğünü görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında uçurumdan düştüğünü görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir