AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir eve taşınmak

Kahve falında başka bir eve taşınmak

Kahve falında başka bir eve taşınmak meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, düşmanlarını kaybetmeye, sırların ortaya çıkmasına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir eve taşınmak gördüyseniz:

  • Ufak seyahatler eleştirilerden ya da işinize karışan kişilerden uzaklaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında başka bir eve taşınmak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında evden başka eve taşınmak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir evden başka bir eve taşındığını görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına işarettir.

Kahve falında başka eve taşınmak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bir evden başka eve taşınmak sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında evinden başka eve taşınmak istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi evinden başka eve taşınmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi evinden başka bir eve taşınmak başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir