AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin istifra ettiğini görmek

Kahve falında başka birinin istifra ettiğini görmek

Kahve falında başka birinin istifra ettiğini görmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına delalet eder.

Kahve falında başka birinin istifra ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki fikir veya görüşlerinizi daha önce açıklayamadıysanız, tekrar denemek çok fazla faydalı olmayabilir.

Kahve falında başka birinin istifra ettiğini görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının istifra ettiğini görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin istifra ettiğini görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun istifra ettiğini görmek masa başı bir işe girileceğine, bir hastalığa maruz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında istifra ettiğini görmek büyük bir makama geleceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin istifra ettiğini görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün istifra ettiğini görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin istifra ettiğini görmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir