AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının burnunun kanadığını görmek

Kahve falında başkasının burnunun kanadığını görmek

Kahve falında başkasının burnunun kanadığını görmek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, düşmanlıkların biteceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler kendinizi daha özgür veya iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bir kişinin burnunun kanadığını görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnumun kanadığını görmek borçlarını bitireceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun burnunun kanadığını görmek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin burnunun kanadığını görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin burnunun kanadığını görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin burnunun kanadığını görmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, borçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunu kanatmak etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına delalettir.

Kahve falında oğlunun burnunun kanadığını görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir