AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin burnunun kanadığını görmek

Kahve falında annenin burnunun kanadığını görmek

Kahve falında annenin burnunun kanadığını görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, bir şeyden zarar görmeye yorulur.

Kahve falında annenin burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda bitişler, kopuşlar veya başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında annenin burnunun kanadığını görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında babasının burnunun kanadığını görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun burnunun kanadığını görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin burnunu kanatmak keyif ve neşe içinde yaşayacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında burnumun kanadığını görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin burnunun kanadığını görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında burnunun kanadığını görmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin burnunun kanadığını görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir