AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin burnunun kanadığını görmek

Kahve falında kardeşinin burnunun kanadığını görmek

Kahve falında kardeşinin burnunun kanadığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, kazancının düşeceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya işleri sonlandırmak isteyebilir ya da tamamlanması gereken iş veya konuları sonuçlandırabilirsiniz.

Kahve falında kardeşinin burnunun kanadığını görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi burnunun kanadığını görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine delalettir.

Kahve falında annenin burnunun kanadığını görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin burnunun kanadığını görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına rivayet eder.

Kahve falında burnumun kanadığını görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının burnunun kanadığını görmek işinde büyük başarılar alacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine delalettir.

Kahve falında birinin burnunu kanatmak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin burnunun kanadığını görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir