AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkalarının oruç tuttuğunu görmek

Kahve falında başkalarının oruç tuttuğunu görmek

Kahve falında başkalarının oruç tuttuğunu görmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında başkalarının oruç tuttuğunu gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yolculuk, seyahat ya da ziyaret bir hamle yapmanız durumunda olabilecekleri görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında başkalarının oruç tuttuğunu görmek onu kendisinden daha çok seveceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin oruç tuttuğunu görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına işaret eder.

Kahve falında oruç tutmaya çalışmak herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında oruç tutan görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oruç tuttuğunu görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında oruç tutan birini görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin oruç tuttuğunu görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine tabir olunur.

Kahve falında oruç tutanı görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir