AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini zayıf görmek

Kahve falında başka birini zayıf görmek

Kahve falında başka birini zayıf görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, donatacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine yorulur.

Kahve falında başka birini zayıf gördüyseniz:

  • Size ait şeyleri korumalısınız.

Kahve falında başka birini zayıflamış görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza işaret eder.

Kahve falında başka birini çok zayıflamış görmek kırgınlıklar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birini zayıf görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında karnede zayıf görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını çok zayıflamış görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına işarettir.

Kahve falında bir tanıdığını zayıflamış görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü zayıf görmek hayatını ailesine adayacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında zayıf köpek görmek masraflarının azalacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir